Politieke voorkeur

Wouke weet waar ze over praat

En Wouke kan het weten, deze D66 coryfee is journalist en was politiek verslaggever. Heeft haar sporen verdiend in het Haagse, heeft haar bronnen en weet dus waar ze over praat. Het wordt inderdaad een geweldige kabinetsperiode waarbij het dualisme eindelijk de erkenning krijgt dat het verdient. Het bezoek van Geert Wilders aan Ground Zero is de eerste lakmoestest voor het komende kabinet. Maxime Verhagen, weet als demissionair minister van Buitenlandse Zaken waar hij over praat. Hij hoort de geluiden om hem heen en weet als geen ander dat Nederland met argusogen zal worden bekeken. Maxime Verhagen geeft dan ook aan waar de grenzen van het behoorlijk en betamelijke liggen. Zeker daar de reputatie van Wilders in het buitenland een beruchte is. Geef Wilders een vliegtuig en wanneer hij los is van Nederlandse bodem
gaat hij helemaal los. Dat hebben wij allen mogen meemaken in interviews die Wilders gaf in diverse buitenlandse hoofdsteden. De grote vraag is of Wilders zich kan en zal inhouden. Het kan een #yammie moment zijn om van te smullen.

Om even iedereen nog te herinneren aan Wilders' islamfobie, hier het interview van 13 juni 2009:

Auteur: Liberale Media op 12:00. Tags: , , . Volg deze reacties via RSS 2.0

4 reacties for �Wouke weet waar ze over praat�

  1. Wishmaster_nl

    waarom is het zo dat we er na 1dag onderhandelen al vanuit gaan dat dit zogehete "rechtse" kabinet er gaat komen terwijl de media (wat een onduidelijk begrip is)er een week lang over zeurde toen het ging over paarplus? waar zit hem het verschil??? heb ik iets gemist tijdens mijn vakantie?

  2. De overeenstemming is wat je gemist hebt. Een nieuwe informateur met de naam Opstelten en drie weken de verschillen uit te onderhandelen. Al met al is de sfeer positiever.

  3. Wishmaster_nl de kans dat dit kabinet er komt is beduidend groter dan tijdens de onderhandelingen met paars-plus, daarvan had Rutte namelijk al van te voren gemeld dat het zeer onwaarschijnlijk zou zijn, en het CDA was totaal niet in beeld. De drang om het te laten slagen was dus heel wat minder aanwezig dan nu bij dit kabinet dat door Rutte al voor de verkiezingen als goed mogelijke optie werd gepresenteerd. Temeer daar andere mogelijkheden nauwelijks kans op slagen geven, is de kans dat dit kabinet er dus echt komt erg groot, en van te voren dus zeker al vele malen groter dan toen bij paars-plus.

  4. Anonymous

    waar zijn die kansen op gebaseerd dan? op sfeer? de sfeer was toch bij paarsplus ook bijzonder goed.dat heb ik vanaf het begin horen zeggen!

    het schaakbord op rechts komt binnen een week pat te staan wat ik je brom.

    na 1 dag onderhandelen zonder nieuws naar buiten is "iedereen" positiever overrechts dan over paarsplus! bizar!! paarsplus staat tijdelijk in de ijskast totdat rechts pat staat! mark my words *doet ie zelfs ook copy/paste* :)

    is mark een liberaal zo ja wat voor een? naar mijn idee een progressief liberaal net als de rest van de 40+ die in paarplus wilde regeren.alleen het volk werd onrustig en diende gerustgesteld te worden door onderhandelingen met pvv... maar die zijn zo onvruchtbaar als een woestijn! het kan! maar daar is ook alles mee gezegd.het is meer zand dan bomen die tot in de hemel reiken.

    whatever happens happens... minderheidskabinet is ook misschien wel het toppunt van democratie en daarom kan ik er in die zin ook niet tegen zijn...

    wishmaster

Leave comment

Laatste opinies

Laatste reacties

Auteurs