Politieke voorkeur

Geert, geld en Pamela

Dat Geert naar New York gaat is ondertussen wel bekend. Toespraakje tegen een cultureel Islamitisch centrum en meneer staat weer even op de kaart. Tenminste in Nederland waar iedereen in rep en roer is over het optreden van blonde Greet.

Mijn vraag is, waarom wil Geert zo ontzettend graag speechen en zichzelf profileren voor een bepaald publiek? Het antwoord is geld en Pamela Geller. Pamela Geller heeft Geert geadopteerd als de Europese verlosser die de Islam eigenhandig gaat stoppen te tsunamiseren. Pamela zelf is de dijkbewaker in de Verenigde Staten van Amerika en alle hulp is mooi meegenomen de islamitische horde te stoppen. Voor deze Wilderiaanse steun zet de bikini MILF zich in geld in te zamelen en contacten te leggen. Geld dat Geert hard nodig heeft de PVV draaiende te houden.

Dat is de voornaamste reden dat Geert zijn 5 minutes of
fame wil claimen. Hij moet wel. Zonder die speech geen geld en zonder geld geen Geert. De enige vraag die rest is deze: hoe graag wil Geert het pluche? Het wordt vanuit politiek oogpunt een interessante speech. Geld, macht, of toch polderen voor Geert?

Auteur: Liberale Media op 04:00. Tags: , , , . Volg deze reacties via RSS 2.0

1 reacties for �Geert, geld en Pamela�

  1. Reactie van MeirVH via Twitter:

    @LiberaleMedia Hmm, PR & fondsenwerving gaan samen, maar artikel gaat volledig voorbij aan inhoudelijke redenen of Nederlandse fondsen.

Leave comment

Laatste opinies

Laatste reacties

Auteurs