Politieke voorkeur

De val van Job Cohen

Het verlies van macht zit de PvdA hoog. Zo hoog dat het Rutte nu smeekt de mogelijkheden van een centrumkabinet te onderzoeken. Cohen zegt nu dat er geen blokkade is op een centrumkabinet en, hou je vast, dat hij deze optie nooit en te nimmer heeft geblokkeerd. Dat is geen waarheid, daar Cohen eerder op 20 juli tijdens een perconferentie een centrumkabinet keihard uitsloot. Ik krijg het idee dat er kortsluiting is ontstaan in de gelederen van de PvdA. De socialisten zijn in paniek. Zoveel is het wel duidelijk. Deze kabinetbrekers komen in de oppositie terecht en dat zint ze niet. Het ontmaskert Job Cohen en zijn strategische team als onbekwaam en ongeschikt.

Het is een genante vertoning te zien hoe de PvdA draait en keert om het pluche te behouden. Job Cohen wordt meer en meer ontmaskerd als de burgemeester die hij is, niet als de staatsman
die hij nooit zal worden. Het is voor job Cohen beter de eer aan zichzelf te houden en een Wouter Bosje te doen. Wat er nu gebeurt is een pijnlijke vertoning. En daar wordt niemand beter van.

Auteur: Liberale Media op 09:00. Tags: , , , . Volg deze reacties via RSS 2.0

3 reacties for �De val van Job Cohen�

  1. Nooit uitgesloten? Gelukkig hebben we de beelden nog:)Wat een leugens en gedraai. Wat een schande ook als een gekozen partij met 24 zetels gedoogsteun zou gaan geven een twee gekozen partijen met 31 en 21 zetels, dat er zomaar een akkoord gesloten kan gaan worden tussen gekozen volksvertegenwoordigers met een meerderheid aan zetels. Dat is schrikken voor links. Hoe is het ook mogelijk hè, in een democratie:) Misschien voelt links meer voor een dictatuur, waarbij zij kunnen uitmaken door wie het land geregeerd gaat worden, en dit niet meer overgelaten hoeft te worden aan de kiezer. Dat zou fijn zijn!

  2. Anonymous

    Misschien wil dhr. Frank van Buren zijn Nederlands even aanscherpen? ...Wat er nu gebeurd... Tsss...

  3. ja erg he Anoniem, daar valt een hele post mee, complete inhoud is veranderd. OMFG. Een regelrechte ramp. Tenminste bij iemand die anoniem is.

Leave comment

Laatste opinies

Laatste reacties

Auteurs