Politieke voorkeur

Nummer 100 103

 Ik dacht er gisteren nog aan, echt waar. Het 100e artikel op Liberale Media. Zo gezegd, zo vergeten. Mijlpaal aan mij voorbij laten flitsen. Een ultiem mea culpa moment. Daarvoor in de plaats dit jubileumnummer 103!! Geen nummer dat je zomaar even aan je voorbij laat gaan. Een nummer dat in de vergetelheid is geraakt, maar dat wij als Liberale Media graag de prominente plaats laten innemen dat het verdient. Uhhmm zoiets dan...

Hoe is Liberale Media tot stand gekomen? Anneke van der Veer en yours truly hadden een discussieachtige brainstormsessie waarbij er 100 ideeën per minuut naar boven komen. Eén van die ideeën was met de verkiezingen voor de boeg een liberaal platform te genereren. Mijn idee was www.paarspluspoldert.nl Daar stond ik volledig achter, omdat ik ervan uit ging dat Paars-plus het fundament zou vormen voor het komende kabinet. Fout, fouter, vautst. Gelukkig is er naast de waanzin de rede die Anneke van der Veer heet. Zij doordacht het concept verder en kwam met de naam Liberale Media op de proppen. Geweldige naam met
ontzettend veel potentie. Met die gedachte in het achterhoofd wil ik u nogmaals kennis laten maken met het openingsartikel door de hoofdredacteur Anneke van der Veer waarin zij de doelstellingen van Liberale Media haarscherp uitlegt. Een nummer 100 103 artikel om nooit te vergeten:

Voor u ligt het kennismaking-artikel van Liberale Media. Dé site waar liberaal Nederland elkaar ontmoet.
Onderwerpen als liberale marktwerking, vrijzinnigheid, en individuele verantwoordelijkheid komen aan de orde.

We leven in een interessant tijdperk. Het liberale gedachtegoed loopt dwars door zowel progressieve als conservatieve politieke partijen. Het spanningsveld tussen individueel en collectief loopt op.

Liberale Media houdt Nederland scherp met een liberale mening. En die mening mag wat ons betreft soms uitgesproken zijn. Dat is onze klassiek liberale redacteur, Frank van Buren wel toevertrouwd.
Frank zal met name over de onderwerpen politiek en samenleving zijn ongezouten mening aan u voorschotelen.

Ikzelf, als progressief liberaal, zal zeker politiek en maatschappij niet schuwen, maar zal voornamelijk over economische en financiële onderwerpen schrijven.

Regelmatig zullen gastauteurs een bijdrage leveren. Zo worden ook politici in de gelegenheid gesteld om zichzelf aan u voor te stellen en om een specifiek onderwerp onder uw aandacht te brengen.

Weet u een evenement waar Liberale Media zeker bij moet zijn? Dan horen we dat graag van u. Een liberale lifestyle mag namelijk niet ontbreken op deze site.

Ik wens u veel leesplezier.

Anneke van der Veer
hoofdredacteur

Auteur: Liberale Media op 09:00. Tags: , , . Volg deze reacties via RSS 2.0

3 reacties for �Nummer 100 103�

  1. Anonymous

    even een test

  2. Wishmaster

    dan test ik nog even mee

Leave comment

Laatste opinies

Laatste reacties

Auteurs