Politieke voorkeur

Herr Haider ontmaskerd

Hysterisch populistische rechts en geld. Het is en blijft een warrige combinatie. In Nederland zijn er vragen over. Het betreft hier  een bepaalde politicus die zijn hate speech mag houden op 9/11bij Ground Zero. In Oostenrijk heeft men ook een akkefietje het gaat daar over de dode rechtsextremist Jorg Haider. Deze politicus is, zoals u misschien bekend, naar de andere kant overgegaan door zijn auto volledig in puin te rijden en zichzelf daardoor ook. Europa was in één klap verlost van deze extremist. Volgens de eulogie van de BBC:

His critics saw him as an ambitious, racist opportunist who used anti-immigrant and pro-Nazi rhetoric to stir up populist sentiment.
Racistische opportunist zijn is leuk bij leven en welzijn, maar ook zij hebben inkomen nodig en het moet gezegd Haider was een goede fundraiser.
Onlangs werd bekend dat Haider 45 miljoen euro op bankrekeningen in Liechtenstein had staan, waarvan bij zijn dood nog 5 miljoen van over was.

Als klap op de rechtsschreeuwerige
vuurpijl blijkt nu dat het geld onder meer afkomstig was Muammar Kadaffi en Sadam Hussein. De rechtse tokkies zullen moord en brand schreeuwen dat het een complot is en dat het bij elkaar is gelogen. Ik ben daar niet zeker van. Gekken herkennen gekken en voelen zich daar comfortabel bij.

Auteur: Liberale Media op 01:00. Tags: , , , . Volg deze reacties via RSS 2.0

0 reacties for �Herr Haider ontmaskerd�

Leave comment

Laatste opinies

Laatste reacties

Auteurs