Politieke voorkeur

Geert -ik zeg wat ik wil- Wilders laat anderen zwijgen


De zelfverklaarde voorvechter van het vrije woord blonde Greet heeft aangifte gedaan tegen de re-tweet met verhaal van Bert Brussen waarbij wordt opgeroepen de keel van Wilders aan een mes te onderwerpen. De originele tweet is walgelijk en de re-tweet met verhaal van Bert Brussen daar valt qua goede smaak over te twisten. Door de blinde aangifte, zonder zich in de zaak verdiept te hebben, zegt veel over de paranoia van Geert Wilders. Alles wat in de weg staat wordt uit de weg geruimd. Ruimte voor discussie, nuance of een gesprek bestaat niet in de zelfbenoemde wereld van Geert Wilders.

Hier het persbericht aangaande de aangifte:


Blogger en internetjournalist Bert Brussen is woensdag als verdachte verhoord voor opruiing en bedreiging van PVV-voorman Geert Wilders. Brussen plaatste in maart van dit jaar een tweet van iemand anders op zijn site waarin Wilders bedreigd werd.

Wilders deed daarop aangifte, zo lieten het Openbaar Ministerie (OM) en de politie Haaglanden weten. Er is volgens het OM nog geen vervolgbeslissing genomen en Brussen is niet aangehouden.

In het Twitterbericht riep iemand op de keel van Wilders door te snijden. ,,Brussen schreef er zelf tekst bij waaruit duidelijk blijkt dat hij geen bedreiging uit'', aldus zijn advocaat Jens van den Brink. Het OM denkt daar anders over. ,,De politie heeft aangegeven dat wanneer hij het bericht niet zou verwijderen, dit zou worden opgevat als dat hij achter de inhoud van het bericht stond en zich mogelijk zelf schuldig zou maken aan bedreiging.''

Nu worden via twitter allerlei excuses voor Wilders
verzonnen: van hij kent Bert Brussen niet tot en met hij deed aangifte tegen de tweet niet tegen de persoon.

Flauwekul. Geert Wilders weet precies wat hij doet, wanneer hij het doet en hoe hij het doet. Deze keer kan het echter tegen hem keren, en dat is een goede zaak.

Auteur: Liberale Media op 23:00. Tags: , , . Volg deze reacties via RSS 2.0

2 reacties for �Geert -ik zeg wat ik wil- Wilders laat anderen zwijgen�

  1. Het is helemaal niet zeker dat Wilders aangifte deed tegen Bert Brussen. Elsevier heeft die opmerking inmiddels ook uit het artikel gehaald. Dus hier lijkt eerder sprake van een niet op waarheid berustende veronderstelling door een foute vermelding in de media. Maar dat gebeurt nog al eens.

  2. Wanneer dat het geval zou zijn dan zou Bert Brussen niet worden gehoord. Ik citeer overigens het ANP persbericht en niet Elsevier in deze

Leave comment

Laatste opinies

Laatste reacties

Auteurs