Politieke voorkeur

Amsterdam naar de hoeren

Eén van de grootste trekpleisters in Amsterdam is de hoerenbuurt aka de wallen aka the red light district. Het aantal toeristen is aanzienlijk en de inkomsten die dat met zich meebrengt dito.

Nu heeft de gemeente Amsterdam door de eeuwen heen een haat-liefde verhouding met de prostitutie. Legaal en illegaal wisselen elkaar met regelmaat af. De gemeente Amsterdam heeft op dit moment een haatperiode en tracht het aantal ramen te sluiten in het kader de misdaad te bestrijden. Klopt dat wel? Prostitutie is legaal en de dames in kwestie betalen keurig netjes belasting. De vertrutting van Amsterdam is al jaren aan de gang en deze maatregel is er, naar mijn mening, één van velen om Amsterdam zo snel mogelijk zo saai
mogelijk te maken. De stad van de tolerantie is veranderd in de stad van het grote verbieden.

Het oudste beroep ter wereld waar nog snel geld gemaakt kan worden ligt onder vuur. Prostitutie kan je zien, wanneer legaal, als het meest liberale en geëmancipeerde beroep ter wereld. 
Helaas heeft het neo-calvinisme nu de laatste vrijplaats van Nederland ingehaald. Amsterdam als een megadecor van het lieflijke, kuise Walt Disney.

Auteur: Liberale Media op 09:40. Tags: , , . Volg deze reacties via RSS 2.0

2 reacties for �Amsterdam naar de hoeren�

  1. Er is niets tegen prostitutie wanneer dit vrijwillig gebeurt en door volwassen vrouwen. De aanpak van de prostitutie in Amsterdam heeft niet veel met vertrutting te maken, maar eerder met het bestrijden van vrouwenhandel. Om dit onder controle te krijgen is het nuttig om de raamprostitutie zoveel mogelijk te beperken. Wanneer er geen problemen met illegale vrouwenhandel meer zijn, is prostitutie ook geen probleem meer.
    Ik heb dan toch liever een stad met minder raamprostitutie dan een stad waar vrouwen gedwongen worden zich te verkopen.

  2. Carla,
    Dat staat buiten kijf. Vrouwenhandel is een absolute verschrikking.

Leave comment

Laatste opinies

Laatste reacties

Auteurs