Politieke voorkeur

Stemadvies van de Taliban. Mogen die stemmen dan?

De Taliban is blij met de PvdA vanwege hun standpunten over militaire missies in Afghanistan. Ja, natuurlijk, als elk land de PvdA zou volgen, heeft de Taliban weer de handen vrij om het volk volgens hun van God gegeven regels, te onderdrukken. De PvdA liet zelfs een kabinet erop vallen.

De champagne ging open bij de meest orthodox Islamitische terreurgroep die je je maar kunt voorstellen. Hoewel figuurlijk dan, want champagne is namelijk streng verboden door Allah.

Alles waar een liberaal voor staat is duivels in de ogen van de Taliban. De meest stringente islamitische wetten moeten worden gevolgd. Vrij spel voor de Taliban betekent een einde aan de vrijheid van het Afghaanse volk.

Maar geweldig voor de PvdA natuurlijk zo’n opsteker, want deze
felicitatie voor de PvdA van de Taliban, geeft ruim baan aan de uiterst fundamentalistische islamitische kiezer om een juiste keuze te maken bij volgende verkiezingen. Want twijfelde men er al aan of stemmen wel mocht van de Islam, als zelfs de Taliban erachter staat, kan het toch niet fout zijn? Dus hiermee krijg je zelfs de meest orthodoxe moslims over de streep.

Een betere propaganda konden ze immers niet krijgen voor de partij waarop je als ‘recht in de leer’ zijnde fundamentalist zou moeten stemmen.Gelukkig ben ik ervan overtuigd dat er veel moslims zijn, die niets van de Taliban moeten hebben, misschien moeten die hun stem op de PvdA nog maar eens overwegen de volgende keer.
Hier past mijns inziens het gezegde: Met zulke vrienden heb je geen vijanden meer nodig.

Auteur: Liberale Media op 09:00. Tags: , , . Volg deze reacties via RSS 2.0

1 reacties for �Stemadvies van de Taliban. Mogen die stemmen dan?�

  1. Ik vind het op zijn minst vreemd dat de PvdA nog niet officieël afstand heeft genomen van het stemdadvies van de Taliban. Hebben ze toch al de hele dag de tijd voor gehad...

Leave comment

Laatste opinies

Laatste reacties

Auteurs