Politieke voorkeur

Machtsstrijd binnen het CDA?

Bovenstaande screenshot komt van Dagblad DePers. Dat lijkt een tegenstrijdigheid, maar bedriegt de schijn in dit geval? Natuurlijk is er geen machtsstrijd binnen het CDA. Het is een spel van de heren Lubbers en Verhagen om Hare Majesteit uit de wind te houden. De PVV-achterban wordt tevreden gehouden door wat elastiek te geven aan Centrumrechts en gedogen te bespreken.

Ondertussen gaan achter de coulissen de gesprekken tussen CDA en PvdA gewoon door. Met een beetje geluk wordt heel Nederland bedonderd wanneer dit middenkabinet in elkaar wordt gedraaid. Ik begrijp werkelijk niet hoe het CDA en de PvdA met droge ogen gaan beweren dat zij samen, met de VVD, gaan regeren.

Het goede nieuws blijft dat wij met zijn allen dan weer spoedig in het stemhokje staan. Het is alleen zo jammer dat het CDA, weer een rol opeist die het niet
verdient. Dit alles gezegd hebbende: deze formatie is de formatie van het uitsluiten. Eerst maar eens aanzien of dit ultieme kiezersbedrog een kans van slagen heeft. Zo niet dan weer terug naar Paars-Plus. De partijen waren er bijna uit. Waarom moet het allemaal zo belachelijk lang duren?

Auteur: Liberale Media op 05:00. Tags: , , . Volg deze reacties via RSS 2.0

0 reacties for �Machtsstrijd binnen het CDA?�

Leave comment

Laatste opinies

Laatste reacties

Auteurs