Politieke voorkeur

De glorieuze SP. Bijna vergeten

De enige echte Socialistische Partij en glorieus verliezer van de Tweede Kamer verkiezingen heeft onder de bezielende leiding van Emiel Roeler ook een mening over de formatie. Gelukkig maar. In deze duistere formatietijden wordt er te weinig gelachen. Emiel komt met een briljant plan. Zo briljant dat ik vanaf 17:04 tot 20:19  er hartelijk om heb kunnen lachen.Wat verklaart deze goedlachse Brabander?

Als een coalitie van VVD, CDA en PVV niet mogelijk blijkt, moet het CDA gaan voor een centrum-linkse coalitie ofwel ‘een kabinet onder premierschap van Job Cohen van de PvdA met CDA, SP en GroenLinks’, aldus Roemer.
Goed plan Emile, crypto-communistisch links aan de macht. Nederland binnen no-time
aan de rand van de economische afgrond. Lekker veel uitgeven, waarschijnlijk de geldpersen laten rollen, kan allemaal binnen met dieprood 1. Hetzelfde armageddon als bruin 1 maar dan anders. Wanneer komt Nederland nu eens bij haar liberale positieven? Is het nu echt zo moeilijk? Nee dat bleek na het klappen van Paars-plus. De liberalen wilden wel. De PvdA lag lekker dwars. Hé Job. Nog bedankt man.

Auteur: Liberale Media op 12:00. Tags: , , , . Volg deze reacties via RSS 2.0

0 reacties for �De glorieuze SP. Bijna vergeten�

Leave comment

Laatste opinies

Laatste reacties

Auteurs